Hoofdtrainer Haci Bulut

HACI BULUT

Haci Bulut, een gerenommeerde techniek- en individuele trainer in het Amsterdamse jeugdvoetbal, is de eigenaar van voetbalschool Next Level Futbol. Haci gaat zich de komende jaren inspannen om voetballers van verschillende niveaus te helpen bij het verbeteren van hun technische, tactische, fysieke en mentale vaardigheden volgens de trainingsmethodiek genaamd ‘Haci-Style’.

Haci Bulut geeft al jaren techniektraining aan spelers van verschillende niveaus, zowel BVO als (top)amateur. Met Next Level hoopt hij in samenwerking met S.C. Buitenveldert het individuele niveau binnen de club naar een hoger niveau te tillen en spelers te helpen hun potentieel op voetbaltechnisch en -tactisch gebied te benutten. Alle spelers kunnen zich via het aanmeldformulier op de site van Next Level aanmelden voor de selectiedagen. Door middel van de selectiedagen stellen wij uiteindelijk de Next Level selectie- en breedteteams samen, kijkend naar niveau, potentie én uitdaging.

Haci aan het woord:

“Ik Haci Bulut (32) komt uit Amsterdam. Mensen kunnen mij kennen via mijn voetbalschool Next Level Futbol, waarin ik spelers uit verschillende leeftijden train en ontwikkel in het beter maken van hun technische vaardigheden en keuzes aan de bal. Ik heb een verleden als jeugdvoetballer bij Telstar en AGOVV. In het buitenland heb ik ongeveer twee jaar gezeten en gevoetbald voor het eerste team van Kayserispor en Sariyer SK.”

TRAINERSACHTERGROND

Vlak na mijn terugkeer uit Turkije ben ik het jeugdtrainerschap ingerold. In 2018 kreeg ik de kans bij FC Utrecht als stage-trainer bij de Onder-10. In die periode heb ik ook mijn trainerspapieren (UEFA C) behaald. Het jaar daarop maakte ik promotie naar de Onder-14 en werd ik naast assistent-trainer ook linietrainer. In die rol groeide mijn passie en liefde voor individueel opleiden. Mijn werk werd gelukkig gewaardeerd binnen de club en een jaar later mocht ik al aansluiten bij de Onder-15, o.l.v. David Vecht. In totaal heb ik drie jaar bij FC Utrecht gezeten.

 

DIT IS HACI

OVER HACI

Haci Bulut

32 Jaar