Vacature alert: Schrijf je snel in voor dat het te laat is

Groepstrainingen

Groepstrainingen

De weg naar voetbal succes begint hier!

Ontdek onze groepstrainingen die elke zondag plaatsvinden en gericht zijn op het herkennen en ontwikkelen van talent. Beoordeeld worden op topniveau is voor iedere voetballer mogelijk. We bespreken zowel sterke als zwakke punten, zodat elke speler gericht kan groeien. Als je niveau op peil is, begint de reis naar de Academy.

Onze groepstrainingen zijn geschikt voor alle leeftijden, zonder minimale vereisten voor classificatie. Zelfs als je alleen plezier beleeft aan voetbal en geen ambities hebt om ontdekt te worden, zijn onze trainingen een waardevolle aanvulling op je sportieve routine. Je kunt zelfs verborgen vaardigheden ontdekken!

Waar Talent Next Level gaat

De ultieme voetbal bestemming waar talent gedijt en dromen werkelijkheid worden. Met geavanceerde trainingsfaciliteiten, toegewijde coaches en gepersonaliseerde trainingsprogramma’s bieden we een omgeving waar spelers van alle niveaus hun vaardigheden kunnen ontwikkelen, zelfvertrouwen kunnen opbouwen en grenzen kunnen verleggen. Bij Next Level Futbol Academy geloven we in het ontketenen van het volledige potentieel van elke speler en streven we naar hun persoonlijke groei en succes. Ontdek de opwinding en mogelijkheden van Next Level Futbol Academy en zet de volgende stap in jouw voetbalreis.

groepstrainingen

Klim naar ongekende Level!

Maak de sprong van groepstrainingen naar onze prestigieuze Academy, waar je begint bij Level 3 en jezelf opwerkt naar Level 1. Onze trainingen zijn doordrenkt van een topsportmentaliteit, zowel in de groepssessies als in de Academy, en zullen de ontwikkeling van elke voetballer stimuleren.

Ontdek de verschillende levels en hoe ze zich tot elkaar verhouden. Bereid je voor op een reis vol groei en succes bij Next Level Futbol Academy!

Academy Level 3

Bereid je voor op de volgende stap naar succes

Bij Level 3 van Next Level Futbol Academy zetten we jouw ontwikkeling in volle vaart voort. Of je nu rechtstreeks instroomt in Level 3 of doorgaat vanuit de groepstrainingen, dit is de plek waar jouw talent verder wordt gevormd. Ook is het mogelijk om vanuit Level 2 terug te keren naar Level 3, zodat de benodigde vaardigheden de aandacht krijgen die ze verdienen.

Vaardigheden

Binnen Level 3 zijn we op zoek naar spelers die voldoen aan de basisvereisten van het Next Level spelersprofiel en ons gewenste DNA belichamen. Onze ervaren trainers evalueren en selecteren spelers op verschillende criteria tijdens de activiteiten.

1=Ontwikkeling cruciaal
2=Ontwikkeling nodig
3=Perfectioneren
4=Voorbeeld voor anderen

De Criteria

Om toegelaten te worden tot Level 3, dien je minimaal een score van 2 of 3 te behalen op één of meer criteria. Onze beoordelingscriteria omvatten:

 1. Techniek: dribbelen, duels, passen, aannemen en scoren;
 2. Fysiek: lenigheid en stabiliteit
 3. Gedrag en motivatie: concentratie, mindset, onafhankelijkheid en pro activiteit.

Academy Level 2

De volgende stap in jouw voetbalavontuur

Bij Level 2 van Next Level Futbol Academy bouwen we voort op jouw fundament en leggen we de basis voor verdere groei. Of je nu rechtstreeks instroomt in Level 2, doorstroomt vanuit Level 3 of terugkomt vanuit Level 1 om specifieke vaardigheden te versterken, wij bieden een inspirerende omgeving waar jouw potentieel tot bloei komt.

Vaardigheden

Bij Level 2 zoeken we naar spelers die bepaalde belangrijke criteria van het Next Level spelersprofiel bezitten en ons gewenste DNA belichamen. Onze ervaren trainers beoordelen en selecteren spelers op diverse aspecten tijdens de activiteiten.

1=Ontwikkeling cruciaal
2=Ontwikkeling nodig
3=Perfectioneren
4=Voorbeeld voor anderen

De Criteria

Om toegelaten te worden tot Level 2, dien je minimaal een score van 2 of 3 te behalen op twee of meer criteria.

 1. Wapen: een super kwaliteit waarmee jij opvalt en onderscheidend bent t.o.v. andere spelers;
 2. Techniek: dribbelen, duels, passen, aannemen en scoren
 3. Fysiek: lenigheid en stabiliteit
 4. Gedrag en motivatie: zelfregulatie, mindset, onafhankelijkheid en pro activiteit.

Academy level 1

Het Hoogste Niveau van Excellentie

LEVEL 1 binnen onze Academy is het summum van voetbalvaardigheid en talent. Hier bevinden zich spelers die voldoen aan het Next Level spelersprofiel en onze gevraagde DNA omarmen. Onze beoordeling en selectie, uitgevoerd door trainers, is gebaseerd op verschillende beoordelingscriteria’s.

Vaardigheden

Om in aanmerking te komen voor LEVEL 1, moeten spelers een score van 3 of 4 behalen op drie of meer onderdelen. Bij LEVEL 1 worden de echte talenten gevormd en klaargestoomd voor een buitengewone voetbalcarrière.

1=Ontwikkeling cruciaal
2=Ontwikkeling nodig
3=Perfectioneren
4=Voorbeeld voor anderen

De Criteria

Wij hanteren de onderstaande criteria bij de beoordeling en selectie van de spelers gedurende de activiteiten.

 1. Wapen: een super kwaliteit waarmee jij uitblinkt en bijzonder bent t.o.v. andere spelers;
 2. Techniek: dribbelen, duels, passen, aannemen en scoren;
 3. Fysiek: lenigheid & stabiliteit, kracht en explosiviteit;
 4. Spelintelligentie: het begrijpen, herkennen en uitvoeren van situaties;
 5. Gedrag en motivatie: leefstijl, voorbeeld zijn voor anderen, zelfregulatie, mindset, onafhankelijkheid en pro activiteit.

Small group

Selecte Groep Training ExperienceSmall Group Training:
Bij Next Level Futbol bieden we exclusieve Small Group Trainingen aan voor getalenteerde en gemotiveerde spelers. Onze ervaren trainer, Haci, selecteert zorgvuldig de deelnemers voor deze speciale groep. Toegang is niet vanzelfsprekend; je moet hard werken en je toewijding tonen om in aanmerking te komen.

Waarom Small Group Training?
In Small Group Training til je je voetbalvaardigheden naar een hoger niveau met aandacht voor techniek, tactiek en conditie. Je leert van gelijkgestemde spelers en krijgt de kans om jezelf te meten met de besten.

Hoe kom je in aanmerking?
Train hard, blijf gefocust en geef je beste inzet. Als Trainer Haci gelooft dat je het potentieel hebt, nodigt hij je uit om deel te nemen aan deze Next Level Small groep.Bereid je voor op de uitdaging en de beloning van Small Group Training bij Next Level Futbol.

Ben jij klaar om je voetbaltalent naar het volgende niveau te tillen? Kom bij ons trainen en ontdek het zelf.