Vacature alert: Schrijf je snel in voor dat het te laat is

Team Next Level

Team Next Level

team-trainer-3

Haci Bulut | De Drijvende Kracht Achter Next Level Futbol

Het voetbalavontuur van Haci Bulut begon als speler, waar hij bij clubs zoals Telstar, AGOVV en Sariyer SK zijn talenten liet zien. Hij bereikte zelfs de hoogste voetbaldivisie in Turkije, de Süper Lig, als speler van Kayserispor. Na zijn succesvolle spelerscarrière legde hij zich toe op het trainersvak en behaalde hij zijn UEFA C-diploma.

Met zijn ervaring als voetballer en zijn gedrevenheid om zijn kennis door te geven, maakte Haci een indrukwekkende start als trainer. Hij deed waardevolle ervaring op bij FC Utrecht, waar hij stage liep als trainer van Onder-10 en later als assistent-trainer en linietrainer van Onder-14 en Onder-15.

Na verloop van tijd ontwikkelde Haci zijn eigen trainingsmethodiek, bekend als ‘Haci-Style’, die gebaseerd is op technische vaardigheden, tactisch inzicht en mentale kracht. Met deze revolutionaire aanpak wilde hij spelers van alle niveaus de kans geven om hun volledige potentieel te bereiken.

Het was deze gedrevenheid en visie die Haci ertoe bracht om Next Level Futbol te creëren, een voetbalparadijs waar jeugdspelers hun dromen kunnen verwezenlijken. Als eigenaar van Next Level Futbol is Haci Bulut de visionair die spelers van alle niveaus de kans geeft om hun carrière naar ongekende hoogten te stuwen.

Bij Next Level Futbol draait alles om groei, uitdaging en succes. Met Haci Bulut als drijvende kracht kun je rekenen op hoogwaardige trainingen, persoonlijke aandacht en een inspirerende omgeving die jouw voetbaltalent zal laten ontwaken. Het is tijd om jouw voetbalverhaal te laten beginnen en de magie van Next Level Futbol te ontdekken.

Omarm de kracht van gericht trainen,
waarbij elke sessie een kans is om te groeien
en te leren

Haci Bulut

team-trainer-1

Jens Ruijgh | De Voetbalpionier

Is een enthousiaste voetbalprofessional met een indrukwekkend parcours. Vijf jaar geleden begon hij zijn carrière als keeperstrainer bij AFC IJburg en in die tijd heeft hij zich ontwikkeld tot een gerespecteerde teamtrainer. Zijn passie voor voetbal en zijn vermogen om spelers te motiveren en te inspireren, hebben hem geliefd gemaakt bij zowel jonge talenten als ervaren spelers.

Jens’ reis in de voetbalwereld gaat echter verder dan de velden van AFC IJburg. Hij speelt ook een cruciale rol bij Ajax Camps & Clinics van Players United, waar hij zijn expertise deelt met jonge voetballers die dromen van de absolute top. Daarnaast is hij nauw betrokken bij de voetbalkampen van AFC IJburg, waar hij zijn kennis en passie voor het spel overbrengt op de volgende generatie voetbalsterren.

Als teamtrainer bij AFC IJburg heeft Jens Ruijgh een impact op spelers van alle leeftijden en niveaus. Zijn coaching talent en positieve benadering hebben hem geliefd gemaakt bij zowel spelers als ouders. Hij is een meester in het creëren van een stimulerende en ondersteunende omgeving waarin spelers hun vaardigheden kunnen ontwikkelen en hun potentieel kunnen ontsluiten.

Met zijn ervaring en expertise is Jens een waardevolle aanwinst voor het team van Next Level Futbol. Zijn betrokkenheid en toewijding om elke speler naar het volgende niveau te tillen, sluiten naadloos aan bij de missie van Next Level Futbol om jonge voetballers te begeleiden naar hun grootste successen.

Met Jens Ruijgh aan boord staat Next Level Futbol garant voor een uitdagende en inspirerende voetbalervaring. Of je nu een opkomend talent bent dat zijn eerste stappen zet in het voetbal of een ervaren speler die zijn vaardigheden wil verfijnen, Jens staat klaar om je te begeleiden op je reis naar succes in de voetbalwereld. Bij Next Level Futbol worden dromen werkelijkheid onder de vakkundige leiding van deze voetbal pionier.

“We gaan voor goud en streven elke dag naar om
onze spelers te inspireren en te begeleiden op
hun weg naar succes”

Jens Ruijgh

team-trainer-2

Oussama Ahaddouch – Een Gepassioneerde Voetbaltrainer

Oussama Ahaddouch is een ervaren voetbaltrainer met een passie voor het spel. Zijn trainerscarrière begon maar liefst 18 jaar geleden, toen hij actief was als pupillentrainer bij DWS. Gedurende 2 jaar bracht hij enthousiasme en kennis over op jonge talenten, totdat hij helaas zelf zwaar geblesseerd raakte.

Niet bij de pakken neerzittend, vond Oussama een nieuwe rol als begeleider voor zijn zusje, die op hoog niveau speelde bij Buitenveldert. Bijna 10 jaar lang zette hij zich volledig in om haar te ondersteunen en te inspireren op haar voetbalreis.

Met al deze ervaring op zak, ontwikkelde Oussama zich verder als voetbaltrainer en kwam hij terecht bij Buitenveldert in de bovenbouw, waar hij al 5 jaar actief is als trainer. Hij gelooft dat een goede trainer niet alleen het voetbalspel verbetert, maar ook een positieve invloed kan hebben op de persoonlijke ontwikkeling van de spelers.

Oussama is trots om nu bij Team Next Level Futbol te mogen werken, waar hij zijn visie en kennis kan delen met de talenten van morgen. Gemotiveerd om hen te begeleiden en te inspireren op hun weg naar de volgende stap in hun voetbalcarrière, zal hij als trainer bij de JO12-1 en JO16-1 zaterdag binnenkort beginnen aan de UEFA-B cursus. Hiermee hoopt hij nog meer waarde toe te voegen aan het team en de spelers.

Bij Next Level Futbol is een geweldige omgeving gecreëerd waar talenten kunnen bloeien en zichzelf kunnen overtreffen. Het is een plek waar men gelooft in de kracht van passie en toewijding om elke voetballer te helpen zijn of haar volledige potentieel te bereiken. Samen zullen ze bouwen aan de toekomst van het voetbal en de spelers klaarstomen voor de volgende stap op het hoogste niveau.

Oussama kijkt ernaar uit om zijn reis als voetbaltrainer voort te zetten bij Next Level Futbol. Samen met het team en de spelers zullen ze de lat steeds hoger leggen en streven naar het allerbeste. De passie voor voetbal zal worden gedeeld met iedereen die bij Next Level Futbol aansluit, en zo wordt er samen gestreefd naar succes en groei.

“Voetbal is meer dan alleen een spel; het is een passie
die
ons inspireert om te groeien, te leren en
elke dag beter te worden.”

Oussama Ahaddouch