Vacature alert: Schrijf je snel in voor dat het te laat is

Aanmelden als lid

Aanmelden als lid

Wil jij deel uitmaken van Next Level Futbol, de voetbalschool die jou uitdaagt om écht naar het volgende niveau te gaan? Schrijf je dan nu in en geef jouw voetbalcarrière een vliegende start.

Na jouw inschrijving zal onze Hoofdtrainer Haci Bulut binnen één week contact met je opnemen om het traject verder te bespreken. Houd er rekening mee dat voordat je begint, er een vaardigheidstoets zal plaatsvinden om je in de juiste trainingscategorie in te delen.

Wij streven ernaar om elke voetballer een gepersonaliseerde en uitdagende training te bieden die aansluit bij zijn niveau en doelen. Of je nu een beginner bent die de basisvaardigheden wil leren of een gevorderde speler die zijn talenten verder wil ontwikkelen, bij Next Level Futbol ben je aan het juiste adres.

Wacht niet langer en schrijf je vandaag nog in om deel te nemen aan onze dynamische en hoogwaardige voetbaltrainingen. Samen zullen we jouw potentieel ontketenen en jouw voetbaldromen waarmaken.

Inschrijven jongens 17 en ouder

Ben jij een gepassioneerde voetballer van 17 jaar of ouder en wil je jouw voetbalvaardigheden naar een hoger niveau tillen? Next Level Futbol biedt ook voor jou uitdagende mogelijkheden.

Stuur een e-mail naar info@nextlevelfutbol.eu om meer informatie te ontvangen over de inschrijfmogelijkheden voor spelers van jouw leeftijdsgroep. Ons team staat klaar om je te voorzien van alle benodigde details en om jouw voetbalreis bij Next Level Futbol te bespreken.

Of je nu je techniek wilt verfijnen, je tactisch inzicht wilt verbeteren of je fysieke kracht wilt vergroten, wij bieden op maat gemaakte trainingsprogramma’s en begeleiding om jouw doelen te bereiken. Bij Next Level Futbol geloven we in het ontketenen van het volledige potentieel van elke speler, ongeacht de leeftijd.

Wacht niet langer en neem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden voor jouw voetbalontwikkeling te ontdekken. Met Next Level Futbol zet je de volgende stap naar succes op het voetbalveld.

Let op:
Om u in te schrijven, vragen wij u vriendelijk om alle velden in het formulier zo volledig mogelijk in te vullen. Er moet minstens één ouder volledig zijn contactgegevens achterlaten, zodat wij met u in contact kunnen komen.