Vacature alert: Schrijf je snel in voor dat het te laat is

Tarieven

Tarieven

Proeftraining en Lidmaatschap

Bij Next Level Futbol bieden we jou de kans om te beginnen met een proeftraining. Na deze sessie ontvang je een evaluatie om te beoordelen of onze diensten passen bij jouw verwachtingen en ambities. Bij een positieve ervaring bieden we je graag een lidmaatschap aan voor slechts €80, exclusief btw (inclusief btw €87,20). Dit lidmaatschap omvat wekelijkse trainingssessies op zondag, met uitzondering van vakantieperiodes. De maandelijkse betaling is gebaseerd op een gemiddelde, wat betekent dat je ook tijdens vakantieperiodes blijft betalen om de continuïteit van de trainingen te waarborgen. We hanteren een opzegtermijn van één maand, zodat je flexibel blijft in je lidmaatschap.

Kledingpakket
Om uniformiteit en teamgeest te benadrukken, vragen we een eenmalige investering van €150 voor een kledingpakket. Dit pakket bevat een shirt, trui, sokken, korte broek en lange broek, en alle spelers trainen met dit kledingpakket.

Small Group Training
Wanneer Haci jou persoonlijk selecteert voor onze Small Group Training, open je de deur naar een wereld van voetbalontwikkeling. Voor slechts €300, wat neerkomt op slechts €30 per les voor minimaal 10 onvergetelijke sessies, krijg je de kans om je spel naar nieuwe hoogten te brengen.

Contact en Vragen
Voor meer informatie over de trainingen, aanmelding, of eventuele vragen, aarzel niet om contact met ons op te nemen. We staan klaar om je te helpen en kijken uit naar je bericht!