Tarieven

– Elke speler kan bij Next Level Futbol een proeftraining afnemen. Na deze proeftraining wordt een evaluatie afgegeven door de leerling, zodat besloten wordt om van onze diensten verder gebruik te maken.

– indien leerling en ouders positief zijn voor een verdere samenwerking, dan zult u lidmaatschap aangaan van €80 ex btw (inclusief btw is dit €87,20). Dit wordt u aangeboden via een welkomstemail, met daarin een link, zodat u onze samenwerking start en hiermee dus ook de maandelijkse incasso. In uw maandabbonement is opgenomen dat uw kind elke zondag een uur les krijgt, behalve vakantieperiode (hierover zal ik concreet datums afgeven). De maandabbonement is gebasserd op een gemiddelde, dit betekent dat u maandelijks blijft betalen ook tijdens vakantieperiode.

– De opzegtermijn is een maand.

– Eenmalig dient u kleding pakket aan te schaffen voor €150. De spelers krijgen van ons een shirt, trui, sokken, korte broek en lange broek. Hiermee willen we ook meegeven dat alle spelers met onze kledingpakket trainen. Graag uw aandacht hiervoor.

Wat betreft de verdere materie rondom inhoudelijke training, kunt u contact opnemen met mij, want dat is te veel informatie om het hier uit te schrijven.

Uiteraard verneem ik graag van u indien er vragen of opmerkingen zijn.